Om Oss

Boxen

 CrossFit Haugesund startet i 2013 som Norges 14. offisielle CrossFit Box.

CrossFit Haugesund startet i 2013 som Norges 14. offisielle CrossFit Box.

CrossFit Haugesund er den første box’en i Norge som er en del av et allerede eksisterende senter og vi nyter godt av alle de fordelene Haugesund Aerobic og Treningssenter tilbyr. Gratis barnepass, tilgang til alle gruppetimene som Yoga mm. Tilgang til styrkeavdelingene, og alle andre fasiliteter på senteret som garderober, badstue, betjent resepsjon, cafe med gratis kaffe, gratis frokostpå morgentrening, cafemeny med smoothie, salatbar mm. Dette finner du ikke hos noen andre boxer i Norge!

Haugesundere er ganske patriotiske, så valget av motiv i  logoen falt naturlig på “Fiskerne” som er et symbol på hva byen er bygget på, nemlig sildefiske.

Vi verdsetter det sosiale høyt hos oss. Miljøet blandt våre medlemmer og trenerne er fantastisk.
På CrossFit Haugesund får du venner for livet i tillegg til at du kommer i ditt livs form.

Det handler om fellesskapet, fysisk fostring, mestring, treningsglede og nå de målene du setter deg.

Våre medlemmer dyrker det sosiale både i boxen og i våre cafe der du kan nyte en gratis kaffe, en smoothie eller noe annet fra vår meny.Vi har sammenkomster, fester, konkurranser mm. i løpet av året.

Vi er stolte av mangfoldet av medlemmer som gjenspeiler alle typer mennesker. Fra nybegynnere til mer erfarne, alder fra 15 til 70 år, alle kroppsfasonger og en jevn fordeling av begge kjønn. Hos oss har ingen behov eller å ønske om å trene uten t-skjorte.
Alle blir en endel av den unike og enestående CrossFit Haugesund familien!

Gratis prøvetime og INGEN  innmeldingsavgift!

Velkommen!

Trenerene

Her er trenerne som kjører WOD i boksen.

Lotte

Lotte er også sertifiert Personlig Trener. Hun instruerer i Crossfit, TRX (slyngetrening), Spinning, Catslide, Tabata, Kettlebells og Styrke. Lotte er dyktig instruktør som liker å pushe.

 Lotte-ansatt440x380

Lene

Lene har med bakgrunn fra fotballbanen er hun glad i både utholdenhet og tunge vekter. Som instruktør er hun inkluderende, engasjert og glad i å motivere andre.

 Lene-ansatt440x380

Stig

Stig instruerer også Kettlebells. Han har lang erfaring innen trening. Stig er en målbevisst og dyktig instruktør som veldig gjerne vil hjelpe deg å nå dine mål.

Stig-ansatt440x380

Maren

Maren har tidligere drevet med fotball og styrketrening. Hun er glad i variert trening, og startet derfor med Crossfit. Som instruktør er hun inkluderende, og ønsker å hjelpe deg mot dine mål. Hun ønsker å dele sin kunnskap med deg og ønsker at du tar kontakt om du lurer på noe, både på timene og utenom.

Maren

Heine

Heine er også vektløftingstrener og personlig trener med en forkjærlighet for styrketrening, hardt arbeid og tunge vekter.

 Heine2-ansatt440x380

Rune

Rune er markedsansvarlig for CrossFit Haugsund. Han er også autorisert Kettlebells instruktør og er en positiv, energisk og hjelpsom person.  Rune anbefaler variert funksjonell trening. Han vil gjerne at du tar kontakt om du lurer på noe. Han er også engasjert i vår hinderløype.

 Rune2-ansatt440x380

Mats

Mats har drevet med fotball og styrketrening tidligere. Han er en dyktig og inkluderende trener som vil hjelpe deg å nå dine mål.

Mats ansatt Mats har drevet med både fotball og styrketrening tidligere. Han er en dyktig og inkluderende trener som vil hjelpe deg å nå dine mål.

Torjus

Torjus er sertifisert CrossFit trener med bakgrunn fra militæret. Torjus er en engasjert og inkluderende trener med fokus på å motivere deg til å oppnå ditt potensiale. Du kan alltid spørre han om det er noe du lurer på.

 Tilbakemeldinger fra medlemmene

Min opplevelse av trening ; CrossFit ; digge øktene, mestringsfølelse , knall instruktører både fagligt, teknisk og goe på å bidra te et supert miljø :) Får ein sånn goe følelse når ein har vært her; øktene, folkå , miljøet…. rett å slett » the Good place to be ♥»

-Elin, medlem siden januar 2015

Den beste plassen, det beste miljøet, de beste trenerne, det beste resultatet! Crossfit Haugesund, en box å bli glad i :)

-Siri, medlem siden 2014

Kontakt

Rune Hummelsund

E-post: rune@haugesund-aerobic.no
Mobil: 901 67 708