Norges 14. offisielle CrossFit Box, CrossFit Haugesund

 

event_title_32_77_CrossFit-logo-small-webCrossFit Haugesund er den første box’en i Norge som er en del av et allerede eksisterende senter og vi nyter godt av alle de fordelene Haugesund Aerobic og Treningssenter tilbyr. Gratis barnepass, tilgang til alle gruppetimene som Yoga mm. Tilgang til styrkeavdelingene, og alle andre fasiliteter på senteret som garderober, badstue, betjent resepsjon, cafe med gratis kaffe, cafemeny med smoothie, salatbar mm. Dette finner du ikke hos noen andre boxer i Norge!

FellesbildeNYHETIMG_2266

Haugesundere er ganske patriotiske, så valget av motiv i  logoen falt naturlig på “Fiskerne” som er et symbol på hva byen er bygget på, nemlig sildefiske.

Vi verdsetter fellesskapet og det sosiale høyt hos oss. Miljøet blandt våre medlemmer og trenerne er fantastisk.
På CrossFit Haugesund får du venner for livet i tillegg til at du kommer i ditt livs form.

Det handler om fellesskapet, fysisk fostring, mestring, treningsglede og nå de målene du setter deg.

Våre medlemmer dyrker det sosiale både i boxen og i våre cafe der du kan nyte en gratis kaffe, en smoothie, en salat eller noe annet fra vår meny.Vi har sammenkomster, fester, konkurranser mm. i løpet av året.

Vi er stolte av mangfoldet av medlemmer som gjenspeiler alle typer mennesker. Fra nybegynnere til mer erfarne, alder fra 15 til 70 år, alle kroppsfasonger og en jevn fordeling av begge kjønn. Hos oss har ingen behov eller å ønske om å trene uten t-skjorte.
Alle blir en endel av vårt unike og enestående fellesskap!

Gratis prøveuke og INGEN bindingstid eller innmeldingsavgift!

Velkommen!

Mvh Rune Hummelsund
E-post: rune@haugesund-aerobic.no
Mobil: 901 67 708