[Arkivert] Kurs

On Ramp kurs

Hos CrossFit Haugesund ønsker vi at alle medlemmene skal få noe igjen for det de betaler. Derfor ønsker vi at alle medlemmer hos oss skal lære seg riktig teknikk for bruk i egentrening og WOD. Itilleg er det veldig greit når alle som møter opppå WOD kan øvelsene som blir presentert og man slipper å bruke tid på opplæring hver gang. De som allerede kan teknikkene vil da slippe å vente på de som ikke kan. Hver WOD er satt opp slik at alle nivåer kan delta på samme økt. Det innebærer at det er forskjellige øvelser for hvert nivå.

«Shrimp» Trenger ingen kurs
Nybegynnere hos CrossFit Haugesund blir automatisk Shrimp og kan trene og melde seg på WOD’s på lik linje med andre medlemmer. Hver treningsøkt blir skalert iforhold til hvilket nivå du er på.

«Dog Fish»
Kurs for de som vil lære mer om CrossFit.. Vi går igjennom hva CrossFit er, hvordan vi programmerer og skalerer treningsøkter. Hovedfokuset er bevegelse og øvelsene vi bruker i WOD (workout of the day). Anbefales å ta fort som mulig. Kurs settes opp fortløpende og etter behov. Kontakt Rune for info. rune@haugesund-aerobic.no

On-Ramp Dog Fishkurs kr 299:

* Hva er CrossFit?
* Hva er målet?
* Hva er fitness?
* Hvordan bli «fit»?
* Kosthold
* Programmeringen
* Benchmarks
* Fra teori til praksis
* Våre basic øvelser
* Øvelsene i praksis
* WOD

Vektløfting
For deg som vil lære mer avanserte olympiske løft med vektstang.
Vi har olympisk vektløfter teknikktimer. Se timeplanen for tider.
Alle kan delta på disse.